Sidste Nyt

Hoppekåring 2010

Lørdag d. 17. Juli var vi til kåring med vores 6-års hoppe Duelunds Lizette for at prøve lykken - igen. Hun var til kåring i 2008 hvor hun blev kåret i II.KL.A med 41 point, så vi håbede på et enkelt point mere denne gang.......og DET LYKKEDES !!! Så glæden var stor da vi stod som nr. to i holdet og fik tildelt en rød roset. Karaktererne blev denne gang 9-9-8-8-8 = 42 point og altså kåring i I.KL - helt fantastisk. Duelunds Lizette har to helsøstre som også er kåret i I.KL, og hun er til salg. Se også billederne fra 2008 længere ned på denne side.  

 

Hoppekåring 2009

 

Vores lille kæledække Duelunds Kiki overgik alle vores forventninger i weekenden. Vi var til hoppekåring med hende lørdag d. 18 juli, hvor hun blev målt til 79 cm i stg og 11,5 cm i pibe. Dommerne syntes godt om hende og hun blev kåret i I.KL.x, med karaktererne 9-9-8-8-8 = 42 point. Så vi mødte frem igen om søndagen for at prøve lykken i Championatet og her blev Kiki kåret til Miniatur Champion - stor var glæden og det var dækkenet også til vores lille prinsesse.

 

Hoppekåring 2008

Fredag d. 18. Juli var vi til kåring på Kallehavegård rideskole med 2 af vores 4-års hopper : Duelunds Lizette og Duelunds Katarina. De blev begge kåret i II.Kl.A. med 41 og 39 point, og vi er meget tilfredse med resultaterne. Begge hopper er til salg. Vores datter Tina havde en 5-års hopper fra Stutteri Rothmann med om lørdagen, og fik et flot resultat med 43 point og kåring i 1.Kl.


Duelunds Lizette blev kåret i II.KL.A. med 41 point, hun blev målt til 90 cm i stang og 14 i pibe.
Hun fik en rigtig god kritik af dommeren, bl.a. at hun har stort potentiale som avlshoppe.
Karakterne: Type: 8, Bygning: 8, Lemmer: 8, Skridt: 8, Trav: 9


Duelunds Katarina blev kåret i II.KL.A. med 39 point, hun blev målt til 92 cm i stang og 13 i pibe.
Hun fik også en rigtig god kritik af dommerne.
Karakterne: Type: 8, Bygning: 8, Lemmer: 7, Skridt: 8, Trav: 8

 

Unghesteskue i Skanderborg 2008

 

Den 5. april 2008 var vi til unghesteskue i Skanderborg Rideklub. Vi havde "Obersten" med, en dejlig lille rødbroget hingst på 2 år. Obersten blev med militær nøjagtighed fremvist af Maj-Britt, han blev målt til 84 cm stg. og klarede sig udmærket, idet han fik karaktererne : 9-8-7-7-8 = 39 Point. Se under Til salg

Dommerne var : Else Enemark og Jette Møller Sørensen
 


Duelunds Oberst

 

 

 

Hingstekåring 2007

Lørdag den 19. maj var vi til hingstekåring i Fredericia, vi havde Duelunds Lucky Star med, en 5-års hingst. Lucky Star faldt desværre ikke i dommernes smag og blev ikke godkendt til avl. Vi var afsted sammen med              Stutteri Rothmann som havde 2 hingste med, Duelunds Marshall - som opnåede avlsgodkendelse og Stjernens Orkan - som blev kåret i II.Kl.B - men mon ikke vi ser Orkan til kåring igen om et år eller to !!!

Duelunds Lucky Star

 

Unghesteskue i Skanderborg 2007

Vi var til Unghesteskue i Skanderborg den  31. marts og vi havde Duelunds Laura med.(se mere her)

Duelunds Laura

Hobro Dyrskue   2006

Vi var til Dyrskue i Hobro Lørdag den 29. juli 2006. Vi havde Duelunds Lucia og hendes føl Duelunds Oberst med - de klarede sig flot og fik 23 point og blev nr. 3/7 ( se mere her)

Duelunds Lucia

 

Hoppekåring 2005

 

Lørdag den 16. juli var vi til hoppekåring i Randers. Vi havde den 4-årige hoppe, Duelunds Lucia med og det gik rigtig god. Lucia fik 42p og blev dermed kåret i I.Kl. ( se mere under Kåring 2005)

Duelunds Lucia

Unghesteskue i Brædstrup

Den 2. april 2005 var vi til unghesteskue på Brædstrup ridecenter. Vi havde en et års hoppe med, Duelunds Lizette og hun fik en god placering som nr. 3/7 (se mere under Unghesteskue 2005)

Duelunds Lizette

 

Føl- og Plageskue i Sulsted

Vi har søndag d. 12. september 2004 deltaget i føl- og plageskue i Sulsted. Vi havde den 2-årige hingst Duelunds Lucky Star med. Han fik en rigtig god beskrivelse og blev nr. 4/8. (se mere under føl/plageskue)

Duelunds Lucky Star


Ny Hingst

Vi har sammen med Stutteri Rothmann køb ny hingst af Janny Sørensen, Stutteri Stjernen. Det er Stjernens Heros, en rødbroget miniature hingst efter Præriens Tjalfe. Han skal primært bruges til vores røde hoppe Duelunds Miss May og Duelunds Lucia. Han vil i bedækningssæsonen 2005 stå til afbenyttelse for sunde registrerede hopper, henvendelse ang. dette til Stutteri Rothmann.

Stjernens Heros


Stutteribesøg hos Stutteri Stjernen

Vi har søndag d. 15. august 2004 været på stutteribesøg hos Janny Sørensen, Stutteri Stjernen. Vi havde en rigtig god og hyggelig dag, hvor vi fik set rigtig mange shetlandsponyer og talt med mange andre avlere. Det var Anette og Jørgen Nielsen, Stutteri Hedegårde der havde arrangeret turen - en rigtig god ide.

Tak til Janny og Ole for en god dag
Også tak til Anette og Jørgen for et godt arrangement


Hobro Dyrskue 2004

Vi har lørdag d. 31 juli 2004 været til Dyrskue i Hobro. Vi havde 3-års hoppen Duelunds Lucia med og hun klarede sig rigtig godt. Hun fik 23 point og blev nr. 2/3. (se mere her)

Dommere: Merethe Henriksen, Tørring og Henning Lund Jensen, Struer

Til Forsiden