Hobro Dyrskue 2006

 

Lørdag den 29. juli deltog vi i dyrskuet i Hobro med vores dejlig følhoppe - og vi må sige at vejret viste sig fra sin bedste side, så det kun, kunne blive en dejlig dag. Der var igen rigtig mange shetlands ponyer tilmeldt skuet og vi fulgtes igen med vores ældste datter Tina, som havde 2 hopper med fra sit eget stutteri, Stutteri Rothmann. Vore to andre døtre, Maj-Britt og Louise var med som "trækkere" for begge stutterier. Vi havde valgt at tage Duelunds Lucia med, og hun klarede sig rigtig fint med 23 point og en placering som nr. 3 ud af 7 følhopper.

Dommere: Henning Lund Jensen, Struer og Ole Paarup Nielsen, Assens

Da det op på dagen blev ret varmt for både folk og fæ, kunne vi shetlandsfolk være glade for den heldige placering på pladsen, hvor et par træer gav lidt skygge det meste af dagen.


Afslapning i skyggen efter fremvisningerne

 

Lucias føl, "Obersten" - som han bliver kaldt i daglig tale, klarede hele dagen i flot stil. Der var ingen ballade under fremvisningen - dog fik han en pludselig trang til at trimle sig i det dejlige sand i den store ring, da alle hestene skulle fremvises - men det var jo meget uskyldigt. Ellers må man sige at han var lidt af en publikums magnet, da specielt alle børnene skulle hen og snakke med den lille charmetrold - også dette tog han rigtig pænt. Vi kan så fortælle, at dagen efter var han meget træt og slet ikke opsat på at lege med sin gode veninde, Katie.


Obersten står og venter på at mor kan blive 
færdig med al det løben rundt (se
til salg )

 

Stutteri Rothmann havde en rigtig god dag og fik begge hopper på fløj med 24 point - stort tillykke og vi er ikke spor misundelige ! ( se Stutteri Rothmann. ) Alt i alt var det en rigtig hyggelig dag - vi siger tak til dommerne for de gode bedømmelser og til arrangører for et rigtig godt skue. 

 

Vi håber at ses i Hobro næste år

                                                           

                                                                  Til forsiden                   Sidste nyt